ВПЕЧАТЛЯВАЩИ УСПЕХИ ЗА ГИМНАСТИЧКИТЕ НА СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ И „ДИЛЯНА ПРИМА“

Две гимнастички на „Диляна Прима“ и ученички в Спортното училище представиха Пазарджик на X Международен турнир по естетическа групова гимнастика и художествена гимнастика, проведен през почивните дни във Велико Търново. Организатори на турнира бяха домакините от СКХГ „ЕТЪР ЕЛИТ“. И двете момичета се представиха достойно и завоюваха призови места в класирането.

Дарина Трифонова се окичи с цели два златни медала – за безгрешно изиграните съчетания на топка и бухалки. Тя е ученичка в 6 клас на Спортното училище и гимнастичка на СК „Диляна Прима“.

Александрина Митева пък не отстъпи второто място и среброто, като изигра отлично съчетанията си на топка и бухалки. Александрина е ученичка в 5 клас на Спортното училище и гимнастичка на „Диляна Прима“.

Тези две момичета направиха щастливи своите треньори, учители и родители с успехите си. Те доказаха, че ако искаш и си упорит, можеш да сбъднеш всяка своя мечта.

За успешното представяне на двете грации огромна заслуга имат техните талантливи треньори – Величка Петкова, Ружа Блангева и балетен педагог Диди Кирова.