Уважаеми ученици и родители,

Обявеното извънредно положение в Република България във връзка с ограничаване на разпространението на COVID-19 изисква от всички нас адекватни действия.

Учебният процес в Спортно училище-град Пазарджик ще се провежда електронно при спазване на съществуващото седмично разписание за всеки клас, считано от 16.03.2020г.

Комуникацията между учители, ученици и родители ще се осъществява чрез интернет приложения, платформи и телефонни разговори.

Всеки класен ръководител и педагогически специалист вече е дал насоки и е предоставил необходимите материали на всички ученици за коректно протичане на дистанционния образователен процес на 16.03.2020г.(понеделник).

Учебният ден започва в 8.00ч. Всички преподаватели и ученици трябва да бъдат в готовност за осъществяване на електронното общуване между тях.

В рамките на работното време учителите са на разположение за всякакви въпроси и консултации от страна на ученици и родители.

Всеки ден класните ръководители и всички учители ще информират аудиторията за предстоящите през следващия учебен ден теми и за свързаните с тях задачи, упражнения и други практически дейности.

Директор: Георги Георгиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *