ГИМНАСТИЧКИТЕ НИ ДАРА СТОЯНОВА И НИКОЛ ТРЕНДАФИЛОВА С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА „ANGELS CUP“

Двете грации на СКХГ „Диляна Прима“ и ученички в Спортното училище град Пазарджик Дара Стоянова и Никол Трендафилова направиха един отличен и запомнящ се старт за сезона. В изключително оспорвания турнир „Angels Cup“ тази събота и неделя в София те показаха отлична подготовка и неоспорим талант на гимнастички. В състезанието взеха участие над 400 гимнастички от Хърватия, Швейцария, Чехия, Норвегия, Испания, Япония, Индонезия и рекорден брой клубове от страната.

Никол Трендафилова дебютира тази година в категория „А“ за девойки младша възраст. Тя изпълни без грешка своето съчетание на въже и с това успя да се изкачи на трето място на почетната стълбичка. Младата гимнастичка заслужено се окичи с бронзовия медал.

В една от най-оспорваните категории „Елит“ Дара Стоянова безапелационно спечели три златни медала. Даровитата ни гимнастичка се класира първа в многобоя, на бухалки и на лента. Дара успя да очарова журито и публиката със своята гъвкавост и сложност в съчетанията и бе коронована от вицеевропейската шампионка Биляна Проданова и с приз за „Най-пластична гимнастичка на турнира“.

Поздравления за гимнастичките ни и техните треньори Величка Петкова и Уляна Айналиев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *